Win jouw eigen vakantie collage!

Win jouw eigen vakantie collage!

De vakantie is helaas tot een eind gekomen. Althans voor velen. Dus wat ga je doen met al die foto’s? Meedoen aan deze actie is een optie : ) Nu kun je er ook iets moois mee winnen! Een collage van jouw vakantiefoto’s die je digitaal en op A2 papier krijgt. Of je deze dan laat inlijsten, op doek laat printen of gewoon aan het prikbord prikt is up to you. Uniek is het zeker.

Wat moet je doen?
– Stuur jouw beste, leukste, grappigste, gaafste foto naar sander@misterzimmerman.com onder vermelding van ‘vakantiecollage 2018‘.
– Zorg ervoor dat we je ook kunnen contacten. Geef je naam, adres en telefoonnummer op, je mail heb ik dan al en of de foto’s online getoond mogen worden.
– Je mag zoveel foto’s sturen als dat je wilt, wij kiezen de drie beste.
– Volg mij op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven over de prijsvraag. Je kan daarna mij daarna altijd stoppen met volgen.

Duur
De actie loopt tot eind Augustus 2018

De jury
Begin September gaan we de uitgeprinte foto’s tentoonstellen op een drukke locatie. Alle voorbijgangers zijn dan de jury. De 10 beste foto’s krijgen deze op print thuisgestuurd.

Het online late kiezen op Facebook en Instagram hebben we bewust laten vallen omdat ik weet dat dat de drempel was om mee te doen.

De mooiste foto krijgt van mij een collage t.w.v. € 450,- (incl. btw) op A2 formaat (photo print + digitaal bestand). Dus diegene die heeft gewonnen mag t.z.t. nog ongeveer 7 foto’s toesturen.

Aanleveren foto’s
Liefst rond de 3 Mb. Maar maak je daar niet te druk om. De mooiste, sprekende, leukste foto wint. Waarmee je dat doet maakt voor mij niet uit.

Nieuwsgierig?
Als je nieuwsgierig bent hoe zo’n collage er dan uit kan komen te zien, surf dan naar mijn online portfolio op Behance.

Niet gewonnen?
Wij bieden deelnemers die niet gewonnen hebben een eenmalige korting van 50% op hun eigen (vakantie)collage. Contact mij hier dan rechtstreeks over.

Algemene voorwaarden
– Onbeperkte inzendingen mogelijk (wij kiezen de drie beste).
– Toegankelijk voor elke leeftijd.
– Geen volwassen content toesturen (geen naakt of pornografische beelden) dus ja het klopt. De actie is niet voor “iedereen”.
– De winnende foto’s mogen in overleg worden getoond op social media van Mr. Zimmerman (Facebook, LinkedIn, Instagram)
– De foto’s zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt alleen dan om mee te doen aan de prijsvraag.
– De uiteindelijke collage mag worden geplaatst in mijn portfolio van Mr. Zimmerman.
– Over de uitslag, wie 2e, 33e of 126e etc was kan ik helaas geen uitslag over geven.

Een vraag stellen?
Mail mij of plaats die hieronder als reactie. Dan zien andere mensen ook het antwoord.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.