Kickstarter pakketten

Module Kickstarter Huisstijl

Nog niet zo lang geleden waren we bij Mr. Zimmerman ook bezig met onze identiteit. Toch hebben we best even met zaken als positionering geworsteld. Hierdoor weten we ook dat het niet gemakkelijk is om een strategische boodschap te vertalen naar herkenbare communicatie. Naast een logo zijn er oneindig veel zaken die bijdragen aan een evenwichtige huisstijl. De kosten van al die mogelijkheden lopen bij het starten van een onderneming vaak onwenselijk hoog op.

 

Daarom hebben we de module Kickstart Huisstijl ontwikkeld. Op basis van ervaring hebben we de meest kostbare elementen uit het ontwikkelproces van een huisstijl weten te vermijden. Zo is mogelijk om je bedrijf binnen enkele weken professioneel én tegen een zeer aantrekkelijk tarief te presenteren. Inhoudelijk: een logo dat staat met een drietal tastbare grafische uitwerkingen zoals een visitekaartje, briefpapier of een digitale handtekening.

Hoe we dat voor elkaar kregen lees je hier…

Module Kickstarter Website

Bij Mr. Zimmerman horen we vaak terug dat men geniet van onze creativiteit en gedrevenheid. Dat onze kwaliteit standaard hoog ligt. Dat we geen concessies doen aan grondigheid is merkbaar in ieder eindproduct. Daar staan we voor.

Toch merken we ook wel eens dat al dat maatwerk een enorme (minder gewenste) tijds- en kosteninvestering met zich meebrengt. Want naast je eigen offline identiteit is je webpresence natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom hebben we de module Website Kickstarter ontwikkeld.  Op basis van onze ervaring hebben we de meest kostbare elementen uit het webdesign proces weten te vermijden. NU is er dus de mogelijkheid om jezelf binnen enkele weken professioneel èn online aan de wereld te presenteren tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Met alle elementaire onderdelen en zonder kwaliteitsverlies. Hoe we dat voor elkaar kregen lees je hier…

Module Kickstarter Social

Je kan er niet meer omheen. Social media hoort er nu eenmaal bij. Ook deze moet worden aangekleed. Wat wij doen is het “optuigen” van je pagina zodat het er professioneel uit ziet.
Is het teveel werk voor je of weet je gewoon niet hoe je het aan moet pakken? Benader mij dan en we zoeken samen naar een geschikte oplossing.

Combo deal Kickstarter Huisstijl en Website

Jij bent niet de enige ondernemer! Bij Mr. Zimmerman werken we continue aan uitstraling, grafisch design, webpresence en de identiteit van bedrijven. We weten dat onze kwaliteiten gewaardeerd worden maar ondernemen ook vaak (en graag) mee met onze opdrachtgevers. 

Zo weten we dat het best lastig en kostbaar kan zijn om je strategische boodschap (identiteit) te vertalen naar een zichtbaar online landschap én herkenbare communicatie. Naast een leesbare website en een professioneel logo zijn er zoveel zaken die belangrijk zijn voor jouw uitstraling en identiteit. De kosten van al die mogelijkheden lopen vaak onwenselijk hoog op.

Daarom werken we waar mogelijk met Kickstarter modules*. Door een slimme werkverdeling vermijden we de meest kostbare elementen uit het ontwikkelproces. Hierdoor zijn we efficiënt en werken we professioneel maar toch snel én tegen een zeer aantrekkelijk. 

Omdat we altijd volgens een beproefde formule besteden we bij een aansluitende opdracht (bv. huisstijl ontwikkeling met aansluitend website realisatie) bijna altijd minder tijd dan twee losse opdrachten. Dit voordeel hebben we verwerkt in de C2C Kickstarter. Zo ben jij binnen de kortste keren “complete to compete”.