Kickstarter Huisstijl

De aanpak

Effectieve taakverdeling

Wij zijn goed in het vertalen van jouw idee naar een grafisch en kwalitatief eindresultaat. Jij beheerst daarentegen de inhoudelijke aspecten van je wensen als geen ander. Samen gaan wij de uiteindelijk sfeer en uitstraling vormen. Dus vertel je verhaal en doe je ding! Wij geven je duidelijke kaders van wat je aan moet leveren. Hiervoor sturen wij je een hands-on startpakket waar jij en iedereen die je erbij betrekt, mee aan de slag kan.

Zodra je klaar en tevreden bent, bespreken wij jouw inspiratie-board uitvoerig en nemen wij het van je over. Op basis van jouw inspiratie (verzameling beelden, woorden, quotes etc) gaan wij een professioneel logo maken. 

 

Heldere vertaling van je identiteit

Allereerst hebben wij onze focus op je praktische wensen. Een gedegen opgemaakt logo waar je ook echt wat aan hebt. Dus toepasbaar en bruikbaar in de meest voorkomende situaties. Daarnaast de opmaak van drietal tastbare zaken (zoals een visitekaartje) om je boodschap verder te ondersteunen. Welke dat zijn mag je vooraf aangeven. 

 

Huisstijlbewaking

Dat je huisstijl dan nog niet compleet is lijkt me duidelijk. Deze groeit zo hard als dat jouw onderneming toelaat. Het consequent doorvertalen van je identiteit in je communicatie is wel een must. Daarom werken wij altijd met een handboek huisstijl. Hierin staan de waarden vermeldt van je identiteit (kleurwaarden, lettertype, gebruik van het logo). Dit digitale handboek huisstijl met richtlijnen krijg je natuurlijk ook. Wij vullen deze natuurlijk aan wanneer je nieuwe items hebt. 

 

Tijdschema Kickstart Huisstijl 

Ondanks we het tijdschema bloedserieus nemen, is de tijd die het kost om van de impressie tot een definitief ontwerp te komen niet helemaal te voorzien. Het kan dus zijn dat we hier eerder of later naar de volgende stap gaan.

 

Huisstijl kickstarter voor € 699,-*

*exclusief 21% btw. De oplevering van het logo is gepland in 4 weken.

Wat krijg je voor dat bedrag?

 

Voorbereidingsfase

Korte briefing van je huiswerk (inspiratie-board) en doornemen checklist
Voortgangsgesprek met Tips and Tricks (na 1 week) 

 

Handen uit de mouwen

Jij gaat aan de slag met je inspiratie-board. Leef je uit!

 

Bespreken van jouw keuzes en wensen

Uitvoerige bespreking van jouw gecreëde ziel en zaligheid (bij ons in de studio) 2.0 uur
Doornemen van je keuzes als kernwaarden, stylen, kleurstellingen, lettertypen, logo voorbeelden etc.

 

Nu zijn wij aan de beurt (8 uur)

Aanvang schetsfase logo
Bespreking schets
Aanpassing schets
Bespreking definitieve voorstel (in de studio)
Goedkeuring logo

 

Uitwerken (5 uur)

Logo in diverse maatvoeringen (geschikt voor print èn voor het beeldscherm)
Drukklaar bestand voor huisstijl item 1, 2 en 3
Gezamenlijke controle (dus op fouten en niet op sfeer)
Afronden en aanleveren bestanden
Samenstelling van het Handboek Huisstijl document

 

Kortom.

Op deze manier maak jij de meters en doen wij het lastige werk. Wij werken op deze manier minstens 15 uur aan de realisatie van je identiteit. Natuurlijk vragen we normaal voor het grafisch ontwerpen een coole € 65,- per uur. Omdat we dan op het niet-zo-coole-bedrag van € 975,- uitkomen ronden we het af naar € 699,-  Jij ben tenslotte niet de enige ondernemer!